I.0 – Lactants

En aquest període de temps cobrim les necessitats bàsiques dels infants, establim vincles segurs i respectem el desenvolupament i ritme individual de cada lactant en un entorn ple d’afecte i ric en estímuls.

El joc principal dels lactants és la panera dels tresors, els jocs de falda, les propostes sensorials i els massatges.

L’estança de P0 disposa de dos espais amb accés directe al pati petit i acull infants des dels 4 mesos fins a l’any d’edat.

Sol Solet - 16
Sol Solet Galeria - 20

I.1 – Caminants

Els infants de P1 viuen molts canvis al llarg del curs, es treballen hàbits i rutines que els hi proporcionen seguretat i benestar, acompanyats de les educadores per aconseguir l’estabilitat emocional que necessiten.

Respectem la individualitat de l’infant, el ritme que cadascú necessita per potenciar el seu desenvolupament integral, afavorint un clima acollidor i un aprenentatge vivencial.

Fomentem el descobriment dels elements naturals que ens envolten a través del joc heurístic, manipulacions, música, psicomotricitat i propostes d’art.

Sol Solet - 26

I.2 – Grans

Els grans de l’escola enriqueixen el seu vincle social amb els seus iguals i els  adults, ja tenen un major control emocional i poden expressar-se a través de la paraula.

Les rutines i hàbits ja formen part de l’autonomia dels mateixos, els fa enfortir la seva autoestima i aconsegueixen assolir els seus propis objectius.

Els infants de 2 a 3 anys aprenen a través del joc simbòlic, on aconsegueixen aprendre a partir de propostes de la vida quotidiana i cooperatives.

Sense oblidar les propostes que engloben tota l’etapa infantil com són el llenguatge verbal, musical, la psicomotricitat, les manipulacions i l’art/expressions plàstiques.

Sol Solet - 27